Om oss

Five great programmers can completely outperform 1,000 mediocre programmers. Marc Andreessen, founder of Netscape

Aspenberg Consulting AS har lang og bred erfaring fra antivirusbransjen som programmerere, arkitekter og prosjektledere. Dette gir oss en unik kompetanse innen prosjektering og utvikling av programvare som skal benyttes av millioner av brukere.

Vi tilbyr en rekke tjenester med fokus på sikkerhet:

  • Trenger dere en analyse av prosjekter og utvikling fra et sikkerhetsmessig standpunkt? Vi har lang erfaring i design og utvikling av kode hvor sikkerhet og minimal sårbarhetsflate har stått i fokus.
  • Er selskapet i en fase hvor det planlegges innkjøp av teknologi fra andre selskaper? Vi kan bidra med teknisk gjennomgang av teknologi og kode eller i planlegging og gjennomføring av prosjekter mot andre selskaper.
  • Er dere i planleggings- og designfasen av et nytt utviklingsprosjekt? Trenger dere en evaluering fra en ekstern for å være sikker på at teamet er riktig sammensatt og klar for oppgavene? Vi kan bidra med å “feilsøke” utviklingsprosessene fra et teknisk HR-perspektiv og hjelpe med å tilpasse teamet og prosjektet.
  • Sliter dere med stadige forsinkelser i prosjektene? Trenger dere hjelp til å se over prosjektplanene og finne riktig ‘skop’? Trenger dere en prosjektleder, produkteier eller scrummaster? Vi har lang erfaring i ledelse av software-prosjekter og kan identifisere flaskehalser i kode, produkt, prosjekt, og team.
  • Ser dere på embedded utvikling innen IoT, eller skal evaluere teknologier for lisensiering eller in-house bruk? Vi sitter på bred kunnskap om teknologier og kan bistå med alt fra teknisk ‘due diligence’ til å løse spesifikke utviklings-oppgaver.
  • Har dere problem med C/C++ kode som ikke virker eller krasjer? Har dere et problem dere har slitt med i lengre tid, men aldri funnet ut av? Vi har inngående erfaring med krasjanalyse og feilsøking av C/C++ kode på Windows-plattformen, alt fra grafiske applikasjoner til Windows drivere.
  • Trenger dere en grundig gjennomgang av deres C/C++ kodebase for å verifisere kodekvalitet eller gjennomføre en sårbarhetsanalyse? Vi kan hjelpe.